28 Temmuz 2022 Perşembe

18 yaşındaki Baran Çobanoğlu, DSP’nin Sarayköy adayı oldu

Yerel seçimlerde Türkiye’nin en genç belediye başkan adayını Demokratik Sol Parti açıkladı. 18 yaşındaki DSP’nin Sarayköy Belediye Başkan Adayı Baran Çobanoğlu, adaylık başvuru dosyasını Genel Başkan Önder Aksakal’a teslim etti.

28-01-2019 10:39:56

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın yanı sıra diğer partilerde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için adaylarını açıklayıp çalışmalara başlıyor. Demokratik Sol Parti de büyükşehir ve 3 ilçede adaylarını açıkladı. DSP, Büyükşehir için Yaşar Kayrakçı, Pamukkale için Yusuf Urem, Merkezefendi için Emin Çetin’i aday gösterdi.  DSP’nin Sarayköy’de adaylığını açıkladığı Baran Çobanoğlu ise, Türkiye’nin bugüne kadar adaylığı açıklanan en genç isim  oldu. Çocuk yaşta iki kitap yazan 18 yaşındaki Çobanoğlu, Sarayköy’den aday gösterildi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Sarayköy Belediye Başkan Adaylığı için 18 yaşındaki Baran Çobanoğlu’nun başvuru dosyasını teslim aldı. Genç siyasetçi, başvuru dosyasını verdikten sonra “Yönetimlerde artık genç dinamiklere ihtiyaç var” dedi. Osman Nuri BOYACI

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi