1200 Evler’e yatırım yağdı

Merkezefendi’de 1200 Evler Mahallesi’ne de yapılan yatırımlarla mahallenin çehresi değişti. Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkmen, “Merkezefendi Belediyemiz tarafından ilçemize birçok yatırım yapıldı. Özellikle Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu halkımız tarafından çok beğenildi” dedi.

21-07-2018 10:53:30

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin 50 mahallesinde çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede 1200 Evler Mahallesi’ne birçok yatırım yapıldı. Hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin kullanımı için Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi ve Ali Baysal Ortaokulu bahçesine halı saha kazandırılırken mahalle içerisinde oyun parkları ve dış mekân jimnastik ve spor aletleri yerleştirildi. Mahallenin üst yapısını da ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ parolası ile yenileyen Merkezefendi Belediyesi, bin metre yeni yol, 10 bin 170 metrekare parke taşı, 7 bin 20 metre bordür taşı, 46 bin 44 metrekare asfalt çalışmasıyla 1200 Evler Mahallesi’ne toplamda 10 Milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirdi. Yine 1 Milyon TL’lik bir yatırımla geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen ve mahallenin çehresini değiştiren 850 metre uzunluğunda ‘Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu’ kazandırıldı. 

1200 Evler Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkmen, çalışmalardan dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ve ekibine teşekkür etti. Türkmen, “Belediyemizin daha iyi olmasını, daha başarılı olmasını temenni ediyorum. Mahallemize yapılan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu çok güzel oldu. Halkımız tarafından çok beğenildi, çok takdir edildi. Ramazan ayında 11 Haziran günü açtığımız bu yürüyüş yolumuzun açılışı da hakikaten güzel bir etkinlik ve gösteri oldu. Onun için Başkanımıza ve çalışan ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Belediyemiz okullarımıza halı sahalar kazandırdı. Mahallemizin asfaltlarını tamamladı. Her hafta Salı günleri de bütün mahallemizin her tarafında süpürgeyle temizlik yapılıyor” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi